Vastgebonden op bed en heerlijk gebruikt.

Mijn naam is Anton. Ik ben 45 jaar en dol op bondage. Je zou mij er haast midden in de nacht voor wakker kunnen maken. En grappig genoeg doet mijn vrouw dit zou nu en dan ook echt.

Ik kan het niet altijd waarderen, omdat ik soms een heel erg lange, zware dag heb gehad. Maar als ze mij eenmaal vast heeft gebonden, dan ben ik dat eigenlijk alweer vergeten. Ze bindt mij dan vast aan het bed en dat is altijd fijn. Zo hoef ik namelijk niet helemaal naar het speciale kruis toe of een ander ding wat wij ervoor gebruiken. Ik kan lekker blijven liggen en ze kan dan gewoon haar gang gaan. Als mijn vrouw mij aan het vastbinden is, dan wordt het ook direct een heel ritueel.

Ze doet zelf eventuele kleding uit, omdat ze het bloot wil ervaren. Meestal ligt ze toch al naakt in bed, maar soms als het koud is wil ze nog weleens een pyjama dragen. Dan gaat ze de meest vindingrijke knopen leggen waar ikzelf helemaal niets van begrijp. Ik geniet er echter wel van. De opwinding begint daar bij mij al. Ik merk dat ik dan al een stijve krijg. Ik voel mijzelf helemaal overgeleverd aan mijn vrouw, terwijl ze met mij doet wat ze wil. En dat allemaal natuurlijk wel met mijn toestemming, dat mag wel duidelijk zijn.

Ik liet alles toe en genoot dus. Mijn vrouw ging die keer die ik nu omschrijf op mij zitten en ze begon mij te berijden, zonder dat ik in haar zat. Met haar mooie kutje schoof ze heen en weer over mijn al stijve pik en ik wilde zo graag in haar dat ik mijzelf zelfs probeerde te bevrijden. Dat had ik normaal niet zo vaak, dus dat was wel apart. Een teken van hoe opgewonden ik was met mijn lekkere vrouwtje zo op mijn schoot. Ik voelde een bepaalde opwinding die ik anders niet ervoer.

Ze klom van mij af, nam mijn pik in mijn handen en ineens greep ze met haar andere hand mijn ballen beet. Ze knelde ze af en trok zo mijn voorhuid snel op en neer, tot ik het gevoel had dat ik ging spuiten. Maar omdat ze mij afkneep, bleef alles binnen. Een onaangenaam gevoel, maar het was een opbouw die ik aan het einde zou waarderen, want dan zou mijn orgasme dubbel zo lekker zijn. Ze liet hem uiteindelijk los en ze begon op mijn gezicht te zitten. Haar natte kutje zo boven mijn mond.

Ik moest haar likken, wat ik natuurlijk met veel plezier deed. Door zelf haar lichaam te bewegen, wist we feilloos ieder juiste plekje te laten raken en uiteindelijk kwam ze zwaar ademend op mijn tong klaar. Dat was ook niet eerder voorgekomen, zij had het dus duidelijk ook zeer zwaar te pakken die nacht. Het maakte het dus allemaal wel moeilijk om lang vol te houden. Normaal zouden we er een uur, zelfs meerdere uren mee zoet zijn. Een fantastisch spel met touwen, meerdere knopen en houdingen en allerlei uitdagingen.

Maar dat zou helaas niet lukken dit keer. Ook al wilden we het allebei heel erg graag. We lieten het bij het vastbinden zoals ik nu zat. Mijn vrouw wist aan een gedeelte van het touw te trekken, waardoor mijn benen ineens in de lucht gingen en wijd gespreid waren. Ze begon naar mijn kruis te bewegen en speelde met mijn ballen. Ze kneep er hard in, draaide de boel om en dat soort zaken. Ik voelde daarna hoe ze met haar andere hand een vinger in mijn anus duwde. Dat had ik totaal niet aan zien komen en ik was aangenaam verrast.

Eerst kneep ik alles samen zodat ze haast niets kon doen, maar ik wist mij te ontspannen. Ze speelde met mijn zak en mijn anus. Twee vingers gingen naar binnen en terwijl mijn vrouw mijn zak losliet en mij af begon te trekken, likte ze aan de rand van mijn kontgaatje. Het gedeelte tussen mijn zak en mijn anus was nu aan bod. Een heel gevoelig gedeelte van het lichaam van de man. Al trekkend, anus vingerend en likkend kwam ik daardoor klaar. Het spoot alle kanten op, voornamelijk over het hoofd van mijn vrouw heen, die dat werkelijk een genot vindt.

Nadat ik haar haren en gezicht had ondergespoten, wist ze dat ik nogmaals on komen, want mijn lul bleef goed hard. Ze kwam naar boven en met het hoofd vol sperma zoog ze aan mijn lul, hield op en kwam ineens op mijn pik zitten. Snel en melkend bereed ze mijn paal en wederom kwam ik klaar, intensiever en meer dan de eerste keer. Ik spoot haar nauwe kutje helemaal vol en ze sloot haar ogen om er goed van te kunnen genieten. Ze bleef nog wat rijden tot alles uit mijn nog schokkende lul was gekomen en hij slap werd.

Daarna kreeg ik kussen en proefde ik mijn eigen sperma. Ik vond het geil en toen ze mij los had gemaakt, kon ik er eigenlijk ook wel weer tegenaan. En dat hebben we ook gedaan. Dit keer was het mijn beurt om haar eens te gebruiken. Daar is zij dan weer gek op. Ik heb haar dominant genomen. Haren trekken, dat soort zaken. Je kent het vast wel. Dat bewaar ik misschien voor een andere keer. Het vastbinden tijdens sex kan dus allerlei verrassende wendingen krijgen, zo zie je maar weer hoe zoiets kan lopen.