Ballen trappen en dan.

Dag allemaal, mijn naam is Albert. Ik ben sinds een aantal jaren helemaal gek van SM. Ik vind het gewoon heel erg lekker om gebruikt te worden, het liefst door vrouwen. Mannen mogen het soms ook doen, maar dan heb ik bepaalde eisen.

Maar daar zal ik nu niet op in gaan. Ik houd ervan als een vrouw mij gebruikt of eigenlijk misbruikt. Ze mij gaat pijnigen en mij laat genieten door alles wat ze met mij doet, door mij onderdanig te laten zijn en meer. Ik ben er gewoon helemaal gek op en ik kan nooit wachten tot het eindelijk weer tijd is. Zo heb ik een vrouw die ik nu voor het gemak even Emma ga noemen. Ze heet anders, maar heeft liever niet dat ik haar naam hierin ga noemen. Dat respecteer ik. Ze weet wel dat ik van plan was hierover te gaan schrijven en dat was verder wel prima.

Ze komt dan bij mij langs en doet dingen met mij waarvoor ik haar tot op de dag van vandaag enorm dankbaar voor ben. Laatst was ze hier en moest ik geheel naakt op een stoel gaan zitten, met mijn handen achter mijn rug. Direct toen ik daar zo zat, kreeg ik handboeien om. Het zijn goede handboeien, waarmee ze mijn polsen fijn af kan klemmen en het fijn zeer doet. Ik ben er gek op en dat is voor mij als het ware een heerlijke opwarmer. Een soort van voorspel zeg maar.

Ik krijg dan al wat opwinding en mijn penis begint al wat harder te worden. Emma loopt dan om mij heen en ze begon mij een beetje te betasten. Ze raakt mij hier en daar aan en ineens kneep ze hard in mijn tepels. Die zag ik niet aankomen, maar het was welkom. Voor ik het wist trapte ze tegen mij aan. Ze droeg hoge hakken en die voelde ik prikken in mijn zij. Ik viel omver en knalde met mijn lichaam op de vloer. Ze zei dat ik op mijn zij moest gaan liggen en meteen gehoorzaamde ik haar.

Ik wilde dat ze alles met mij zou doen wat ze in haar hoofd had gehaald. Ik moest mijn benen wijd van elkaar doen, want ze zou mij daar gaan schoppen. Ik vind dat zo geil, ik weet niet wat het is. Met een ferme uithaal trapte ze recht in mijn zaakje en ik kermde het haast uit, maar wist mij te verbijten, want ik wilde mij niet laten kennen. Nog een trap, ditmaal meer met de punt zodat het goed zeer deed. Mijn pik wilde hard worden, maar had er wel even moeite mee. Dat kwam pas gek genoeg toen ze met haar hakken vol op mijn zak ging staan.

Niet op de ballen zelf, maar wel daarnaast. Dat is al pijnlijk en lekker genoeg. Ze ging staan en bleef staan terwijl ze met een zweepje, die ze van achter haar rug tevoorschijn toverde (zat in haar broek verstopt), mij begon te slaan. Op mijn armen, op mijn benen en buik en ook min borstkas. Het begon rood te kleuren en het voelde zo opwindend en brandend dat mijn lul hard werd. Het was een samenkomst van dingen die mij enorm op wisten te winden. Ze keek naar mij en zag die harde lul en daar was ze blij mee, want dat wilde ze bereiken.

Emma had een tas bij zich en uit die tas haalde ze een cockring, waar mijn ballen ook doorheen moesten. Het was een speciaal ding die je ook strakker kunt draaien. En uiteraard deed ze dit ook. Emma deed haar schoen uit en drukte de hak op mijn zak terwijl ze met haar andere hand mij begon af te rukken. Ik kon het orgasme voelen, maar klaarkomen was daar niet bij. En dat deed ze herhaaldelijk. Ik kon het haast niet meer verdragen maar wist ook dat het orgasme dat ik straks zou hebben er eentje zou zijn om trots op te zijn.

Ze liet de boel daar even met rust en toen ging ze op mijn gezicht zitten. Ik kon haast niet ademen en ze liet speels een scheet. Dat was een klein grapje van haar kant die ik wel kon waarderen. Een inside joke tussen haar en mij. Ze begon mij weer af te trekken en stopte even, haalde de cockring er uiteindelijk af en begon toen echt goed te rukken. Ze nam plaats naast mijn lijf en ik voelde hoe ik ging spuiten. Het orgasme dat kwam was enorm. Ik kon het zelf amper geloven.

Het schoot er niet alleen uit, het had veel kracht en kwam overal terecht, ook op haar. En ze vond het geweldig. Op die manier eindigden wij. Maar ze liet mij daar nog wel even liggen. Mijn zaad over mij heen en ik kreeg het ook nog eens koud. Na een half uur mocht ik los en ging ik mijzelf opfrissen in de badkamer. En zoals altijd eindigden wij de avond op gezellige toon met een hapje en een drankje.

Nadat ik alle bende op de vloer natuurlijk eerst op moest ruimen, want dat zou Emma natuurlijk niet gaan doen, hoe lief ze ook was. We zijn nog steeds goede vrienden en SM, dat doen wij samen nog wel, maar dan zo nu en dan. Want het begint serieuzer tussen ons te worden en ik denk dat Emma dan SM niet meer ziet zitten. En ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik daar nou van moet denken.